Bli en del av oss på Akria Personligare assistans

Välkommen att ta del av oss på Akria Personlig assistans! Vi är ett team som tillsammans har mångårig erfarenhet av branschen personlig assistans och vi finns med lokalkontor runt om i vårt avlånga land.

Vi finns här med kunskap och engagemang nära våra kunder och personliga assistenter. Hos oss får du en uppdragschef som ombesörjer helheten i ditt assistansuppdrag. Uppdragschefen är din kontaktperson och även dina assistenters närmaste chef.

Vi har ett beredskapsteam som finns tillgängliga utanför våra kontorstider om något akut skulle inträffa. För oss är det viktigt att du får den assistans som du själv önskar och är i behov av utifrån ditt beslut. Det är därför viktigt att du har ett stort inflytande över hur din assistans ska utformas för att få de bästa av förutsättningar.

Har du inte något beslut om personlig assistans och behöver hjälp med att ansöka? Vi kan hjälpa dig. Hör av Dig till oss så berättar vi mer!

Skicka dina kontaktuppgifter via formuläret så återkopplar vi till dig inom kort. Du kan också välja att mejla till: personligassistans@akria.se eller ringa oss på telefonnummer 010-265 66 00.

Bli kund

Är du intresserad av att bli kund hos oss eller få veta mer om oss på Akria Personligare assistans? Välkommen att ringa 010-265 66 00 eller fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Namn

Telefonnummer

E-postadress

Assistans idag?
Personuppgiftspolicy *