Välkommen att bli en av oss på Akria Personlig assistans!

Att arbeta som personlig assistent är ett viktigt och betydelsefullt arbete. Yrkesrollen innebär att var ett personligt stöd för den som är assistansberättigad – vår kund. Hos oss får du en uppdragschef som finns tillgänglig för dig i din yrkesroll. Din uppdragschef är även kontaktperson till den kund som du arbetar hos.

Du är alltid välkommen att besöka ditt lokalkontor.

För oss är det viktigt att vi tillsammans utgör ett team till våra kunder. På Akria Personlig assistans har vi regelbundna personalmöten i våra olika assistentgrupper. Vi värdesätter regelbundna medarbetarsamtal och ett nära samarbete. Du erbjuds kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Vi är medlemmar i Almega- Vårdföretagarna och har kollektivavtal slutet med Kommunal.

Är du intresserad av att arbeta hos- och med oss? Hör av Dig så berättar vi mer!

Skicka dina kontaktuppgifter via formuläret så återkopplar till dig inom kort.Du kan också välja att mejla till: personligassistans@akria.se
eller ringa oss på telefonnummer 010-265 66 00

Intresserad av att bli medarbetare

Är du intresserad av att bli kund hos oss eller få veta mer om oss på Akria Personligare assistans? Välkommen att ringa 010-265 66 00 eller fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Namn

Telefonnummer

E-postadress

Assistans idag?
Personuppgiftspolicy *